검색 조건

선행연구정보

축산자원

  • 돼지
  • 치즈
  • 우유
선행연구정보 목록
번호 특허명 출원인 등록번호 등록일 국가
143 특허 왕초액 첨가사료, 이의 급여에 의한 고품질의 한우고기 및 그 생산방법 첨부파일관련링크 국길, 김광현 10-0802861-0000 2008 한국
142 특허 Method for tenderizing and upgrading the sensory qualities of red meat 첨부파일관련링크 Hendricks; Deloy G. US-5053237 1991 미국
141 특허 Method for producing an instant ground meat product and instant ground meat produced according to the method 첨부파일관련링크 FRAUNHOFER GESELLSCHAFT ZUR FOEDERUNG DER ANGEWANDTEN FORSCHUN US-0200842
(출원)
2011 미국
140 특허 High pressure pasteurizing of ground meats 첨부파일관련링크 Parker Jay David
CARGILL, INCORPORATED
Zentz Brock Aaron
US-0497843
(출원)
2010 미국
139 특허 Method for making beef jerky 첨부파일관련링크 Randall White US-0764369
(출원)
2004 미국
138 특허 Preparation of sliced dried beef product 첨부파일관련링크 Armour and Company US-4053649 1977 미국
137 특허 Low calorie meat products and a process for producing the products 첨부파일관련링크 Snow Brand
Milk Products
C., Ltd
US-5039539 1991 미국
136 특허 Method for shaping and cooking beef 첨부파일관련링크 Secord; John L. US-5654023 1997 미국
135 특허 Meat emulsion extender process 첨부파일관련링크 Miles Laboratories
Inc.
US-3900576 1975 미국
134 특허 Emulsion for processed meat and processed meat using the emulsion 첨부파일관련링크 HOKUBEE CO., LTD. US-0036421
(출원)
2001 미국