검색 조건

선행연구정보

축산자원

  • 돼지
  • 치즈
  • 우유
선행연구정보 목록
번호 특허명 출원인 등록번호 등록일 국가
143 특허 왕초액 첨가사료, 이의 급여에 의한 고품질의 한우고기 및 그 생산방법 첨부파일관련링크 국길, 김광현 10-0802861-0000 2008 한국
142 특허 Method for tenderizing and upgrading the sensory qualities o… 첨부파일관련링크 Hendricks; Deloy G. US-5053237 1991 미국
141 특허 Method for producing an instant ground meat product and inst… 첨부파일관련링크 FRAUNHOFER GESELLSCHAFT ZUR FOEDERUNG DER ANGEWANDTEN FORSCHUN US-0200842
(출원)
2011 미국
140 특허 High pressure pasteurizing of ground meats 첨부파일관련링크 Parker Jay David
CARGILL, INCORPORATED
Zentz Brock Aaron
US-0497843
(출원)
2010 미국
139 특허 Method for making beef jerky 첨부파일관련링크 Randall White US-0764369
(출원)
2004 미국
138 특허 Preparation of sliced dried beef product 첨부파일관련링크 Armour and Company US-4053649 1977 미국
137 특허 Low calorie meat products and a process for producing the pr… 첨부파일관련링크 Snow Brand
Milk Products
C., Ltd
US-5039539 1991 미국
136 특허 Method for shaping and cooking beef 첨부파일관련링크 Secord; John L. US-5654023 1997 미국
135 특허 Meat emulsion extender process 첨부파일관련링크 Miles Laboratories
Inc.
US-3900576 1975 미국
134 특허 Emulsion for processed meat and processed meat using the emu… 첨부파일관련링크 HOKUBEE CO., LTD. US-0036421
(출원)
2001 미국